Welkom op de website van
Bar Bistro Het Wedde te Voorschoten


In onze sfeervol ingerichte Bistro staat lekker eten centraal. Wij geloven echter dat lekker eten niet altijd duur hoeft te zijn. Wij bieden u daarom de keuze uit het á la carte menu of het maandelijks wisselend menu voor € 17,50 per persoon.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een gezellig familiediner, ook voor een lekkere lunch, een high tea of een drankje op het zonnige terras staan wij voor u klaar. Daarnaast kunt u onze zalen afhuren voor uw huwelijksfeest, familiedag, verjaardag of andere gelegenheden. Alle informatie hierover kunt u vinden onder het kopje 'feesten & partijen'.

Daar Bar Bistro Het Wedde gelegen is naast het gelijknamige zwembad is er ook de mogelijkheid voor het vieren van uw kinderfeestjes.

Graag tot ziens in onze Bistro
Het team van Bar Bistro Het Wedde


Afscheid Bar Bistro het Wedde


Aan al het goeds komt een einde, Arnold Spoor en Peter l´Amie nemen na 37 jaar afscheid van Bar Bistro het Wedde. Het zijn geweldige, gezellige en plezierige jaren geweest. Met het motto: ´lekker eten hoeft niet duur te zijn´ zullen wij voor de laatste keer, de maand augustus, nog een prachtig maandmenu presenteren in overleg met de wens van de gasten.

Terugkijkend op 37 jaar hebben wij een heleboel feesten, huwelijken en diners georganiseerd. Wij hebben dit altijd met veel plezier en liefde gedaan. Van golfclinics, een mooi zonnig en vol terras, tot aan 60-, 70-, 80-jarige verjaardagen, alles hebben wij met alle gastvrijheid willen doen voor u en wij kijken hier met veel blijdschap op terug. Hopelijk heeft u dat ook zo bij ons zo ervaren.

Aangezien de leeftijd van Arnold (70!) heeft hij in overleg met het team besloten om het goed, hoe moeilijk ook, af te sluiten met een gezellige receptie voor alle gasten, vrienden en familie. Wij willen iedereen van harte uitnodigen om op
zaterdag 2 september van 14.00 - 17.00 uur
de 37 jaar feestelijk en gezellig af te sluiten. Wij hopen van harte dat u dit met ons wil delen. Iedereen is van harte welkom om nog een laatste keer met ons een drankje en een hapje te nuttigen om de prachtige jaren af te sluiten en de deur achter ons dicht te doen.

Arnold en Peter willen iedereen bedanken voor de keer of keren dat u op het Wedde bent geweest. Wij willen al onze gasten bedanken voor het vertrouwen dat u in Bar Bistro het Wedde en in ons team heeft gehad. Hartelijke groeten,

Arnold Spoor, Peter l´Amie en het team van Bar Bistro het Wedde.


Bar Bistro Het Wedde
Richard Wagnerlaan 85
2253 CD Voorschoten

Telefoon: 071-5613895
e-mail: info@hetwedde.nl

Openingstijden:
woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Volg ons op Facebook

Copyright © 2013 - All Rights Reserved - Created by Fakey.net